__

vedr. ansøgning om arbejdslegat v. Statens Kunstfond, musikudvalgene i fællesskab.

 

Eksempler på tidligere kompositioner:

[audio:http://pelleskovmand.dk/wp-content/uploads/2013/01/falling.mp3|titles=falling]

Falling – Skitse komponeret til danseforestillingen Livingroom 2012

 

[audio:http://pelleskovmand.dk/wp-content/uploads/2012/11/Prolog_Puppet.mp3|titles=Prolog_Puppet]

Puppet – Fungerede som prolog i danseforestillingen Livingroom som premierede på Dansescenen  i marts 2012. Livingroom blev lavet af recoil performance group. kompositionen Puppet består af en melodistemme/stemmer indspillet på blokfløjte. Blokfløjten bliver akkompagneret af en lirekasseagtigt rytme, som er konstrueret af at kombinere flere lyde. Der er tilføjet forskellige filtre og forvrænging for at give nummeret et skramlet udtryk.

Kinect reaktor  – Er et prøveeksempel på hvordan kinect kan tracke bevægelser og sende informationer til lydprogrammet reaktor. I dette eksempel har jeg programmeret reaktor så den ene hånd fungerer som en slags theremin, med pitch på y-aksen volume på z-aksen(dybden) og klangfilter på x-aksen. Den anden hånd trigger 4 buffers som kan sample lyden fra “thereminen” og på den måde skabe flerstemmige klange.