___

Eksempler på tidligere kompositioner:

Jingle/vignet – Calypso, radiovært Daniel Nordbak
Jingle/vignet – Percussiv

2 Radio-jingles/vignetter – komponeret som lyddesign til forestillingen
Dans Din Nabo, produceret af hello!earth i 2017. Forestillingen blev lydmæssigt afviklet fra en mindre FM radiostation som Hello!earth etablerede. Publikum fik FM modtager hængt om halsen og hovedtelefoner.

Per’s arbejdsulykke – Dans Din Nabo 2017

Per’s arbejdsulykke – Lyddesign fra engelsk version af Dans Din Nabo, består af nedadgående shepardtoner som er konstrueret af slutningen af Prelude fra The Sound Of Music.

This is for Her 2017

This is for Her Starten på forestillingen This Is For Her, af Sofie Lebech, 2017. Består af lyden af propelfly, der går over i en komposition af indspillede/samplede lyde fra resonerende vinglas.

Menneskesøen 2018

Menneskesøen Musikstykke fra audiowalken Menneskesøen af Erik Pold. Fungerede som åbning af Horsens teaterfestival 2018. Musikstykket består af en midificeret udgave af Pas de trois.allegro fra Svanesøen, som bliver sat sammen med moderne instrumenter og beats, med Eriks speak henover, og brugt til
et tidspunkt hvor publikum bliver opfordret til at danse. Audiowalken blev afviklet på hovedtelefoner igennem en app som publikum downloadede på deres mobil.